Sidan 3 av 4 FörstaFörsta 1234 SistaSista
Resultat 21 till 30 av 40

Ämne: Hur snabbt ska barnen träffa ny partner?

 1. #21
  Member
  Reg.datum
  okt 2011
  Ort
  Göteborg
  Inlägg
  40
  Tack för rådet. (Såg nu att jag stavade som en kratta igår, men det blir väl så när man sitter i mörkret med en laptop och tårfyllda ögon)

  Jag undrar bara hur ni som skilt er, kommit i "fas" hur livet ser ut. Utan den dagliga kontakten med ungarna, det är det som jag inte vet hur man klarar.....Sen för egen del känns "vårat" upplägg förjävligt. Hon har i princip flyttat in den nya, berättat hur fantastisk han är osv..fast dom träffats i 2 månader.
  Jag har inga synpunkter på att träffa nån annan, utan jag är primärt ute efter att skydda barnen och deras känslor och reaktioner, sånt kan ju smälla i ansiktet i efterhand....jag har ju inte ens flyttat ut än.

 2. #22
  Senior Member
  Reg.datum
  aug 2011
  Ort
  Stockholm
  Inlägg
  5 200
  För det första så känns det ju extremt barnsligt att säga till dig att han är så fantastisk, är det för att få dig svartsjuk?
  Har hon flyttat in hos honom menar du efter 2 mån? Låter ju helt hysteriskt...

  Jag tillhör dom som har lite större barn som har valt mamma bara och pappa är ute ur leken för tillfället så just den biten har jag som tur är sluppit... Jag skulle gå sönder om jag hade barnen varannan vecka, vet att många tycker det är hemskt och det kan jag absolut förstå. Skydda barnen från ny vuxen som ska in i deras liv låter ju som en självklarhet... Åh vad många barn lider, är inte klokt vad många vuxna som inte är försiktiga utan kör på i ullstrumporna utan att tänka alls på barnen.

 3. #23
  Senior Member
  Reg.datum
  sep 2011
  Inlägg
  608
  Nu har vi nyss haft en stor diskussion ang hans nya och hur jag känner inför det. Gråter så jag skakar nu. Jävla skit. Det är så mycket man inte har räknat med. "Barnen mår bra och är omtyckta". Mina moderskänslor då? Ja, jag är svartsjuk, okej, jag erkänner, det känns fördjävligt.

 4. #24
  Senior Member
  Reg.datum
  aug 2011
  Ort
  Stockholm
  Inlägg
  5 200
  Vad hönder? Vadå pratat? Sagt vad? Han undrar varför du är ledsen eller vad? Såklart du är svartsjuk varför skulle vi inte vara det? Någon annan har ju tagit våra män!!!

 5. #25
  Senior Member
  Reg.datum
  sep 2011
  Inlägg
  608
  Inte bara det, mina barn då? jag vill inte att hon ska vara i närheten av dom, och jag har inget att säga till om.

 6. #26
  Senior Member
  Reg.datum
  dec 2010
  Ort
  Bortom all ära och redlighet (Värmland)
  Inlägg
  954
  J3B
  Förstår dina känslor för barnen. Jag vill heller inte att någon annan man ska vara delaktig i mina barns liv, men vad har jag för val. Misstänker däremot att exet inte räknar in att en ny kvinna hos mig blir en del av våra barns liv. Tror det tar lite illa hos henne.
  Men just nu behöver du en stor (björn)kram och mjuka tankar!
  Var rädd om dig!
  /PB

 7. #27
  Senior Member
  Reg.datum
  sep 2011
  Inlägg
  608
  Tack så mycket.

 8. #28
  Junior Member
  Reg.datum
  feb 2012
  Inlägg
  4
  Heder åt dig Shrek!!! Det är så fruktansvärt att man inte har något att säga till om i den här situationen. När jag frågar honom varför det är så bråttom att barnen ska träffa den nya säger han "jag tycker inte att det finns någon anledning att vänta och du har inget veto". Så im ska det ske, mötet mellan våra barn och hans lilla brutta, indre än 2 mån sedan han deklarerade att äktenskapet var slut för att han träffat en annan.

 9. #29
  Junior Member
  Reg.datum
  dec 2011
  Inlägg
  3
  Gary! Ni äger huset tillsammans och hon kan inte slänga fram papper som du ska skriva på så där bara! Hoppas du tagit hjälp av en advokat. Det kostar några sköna slantar men det kan löna sig ändå i slutänden. Mitt puckoX mailade över ett förslag till bodelning och krävde 300 000 kr, punkt. Ringde advokat, slutade med att jag behåller huset som det är idag, betalar för att visa god vilja, honom den symboliska summan på 25 000 kr. Han trodde han skulle göra världens klipp, men ack vad han bedrog sig! Det lilla svinet! För drygt ett år sedan värderades huset till en relativt hög summa men med den svängande bomarknaden gjorde jag ett klipp och bor billigare här än i lägenhet. Huset ligger jättefint vid havet med stor trädgård och avskilt från insyn. Bättre går inte att ha det! Den dag jag bestämmer mig för att flytta kommer jag att få tillbaka det han tog från mig ekonomiskt i alla fall under våra tjugo år tillsammans. Resten sköter sig av sig själv, litar på lagen om karma och han kommer få lida hemskt för alla sina klavertramp han gjort genom åren. Men han har sig själv att skylla. Gaska upp dig och slåss för ditt! liv. Äg din egen tillvaro, tid, beslut och framtid! Hon kan flyga och fara! Tror på dig!

 10. #30
  Senior Member
  Reg.datum
  aug 2011
  Ort
  Stockholm
  Inlägg
  5 200
  Mycket bra pepp Alma! Hoppas Gary läser detta... Låter som om du själv varit med om en resa? Rätt åt honom att han inte fick huset, låter som om du bor helt underbart, grattis! Otrohet med i bilden? Litar också på lagen om karma

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •